WordPress Service

LAD MIG KLARE DET TEKNISKE

Få en webmaster – & Rolig nattesøvn

Med en WordPress Service-aftale er du sikker på at din hjemmeside altid er tilgængelig og fungerer efter hensigten.

Som med alle mine ydelser er der selvfølgelig ingen binding på din WordPress Service-aftale. Der dukker derfor ingen uventede omkostinger op, hvis du ønsker at stoppe samarbejdet.

WordPress Service koster fra 299 kr. eksl. moms pr. måned. Ved mere avancerede WordPress hjemmesider kan prisen være højere. Der kan ligeledes være et opstartsgebyr hvis din side ikke er blevet opdateret længe.

DANIEL KROGH ANDERSEN

Telefon +45 22 50 50 89
E-mail daniel@kroghkommunikation.dk

30 minutters hjælp

Hver måned har du adgang til min hjælp i 30 minutter til små opgaver. Det kan f.eks. være udskiftning af billeder, ændring af tekst eller lignende.

Overvågning

Jeg overvåger din hjemmeside og modtager besked hvis den skulle være utilgængelig for dine besøgende. Skulle dette ske undersøger jeg sagen, og får din hjemmeside online igen hurtigts muligt.

Backup

Skulle uheldet være ude, sørger jeg for at der altid ligger en backup tilgængelig hos mig. Dit webhotel tager højst sandsynlig backup af din hjemmeside hver dag – dog får du et ekstra sikkerhedsnet, med en WordPress Service-aftale, hvis uheldet skulle være ude.

Opdatering af plugins

Forældede plugins er en unødvendig risiko at have på sin hjemmeside – de kan stoppe med at virke og endda give sikkerhedshuller. Den bekymring slipper du for hvis du kontakter mig.

Opdatering at tema

Et forældet tema er i samme risiko som et forældet plugin – det skal opdateres for at din hjemmeside fungerer optimalt og er så sikker som muligt. Hvis du ikke selv tør håndtere opdateringen, så lad mig om det.

Opdatering af WordPress

Hvis selve fundamentet af din hjemmeside ikke er opdateret, så bliver resten af byggeriget skrøpeligt. Er overskuddet ikke til at opdatere WordPress, kan du lade mig håndtere opgaven.

LAD MIG TAGE ET KIG PÅ DIN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE

Jeg kontakter dig med en gennemgang af din nuværende digitale tilstedeværelse samt en vurdering af dit fremtidige potentiale.