SØGEMASKINE-OPTIMERING

FÅ FLERE KUNDER IND PÅ DIN HJEMMESIDE

SØGEMASKINEOPTIMERING ER VEJEN TIL FASTE BESØGENDE

For løbende at få flere besøgende, skal der være fokus på søgemaskineoptimering (SEO), når der arbejdes med din hjemmeside.

Dette er en løbende process, der skal overvåges og tilpasses, hvilket skyldes, at dine kunder pludselig kan ændre adfærd – men i høj grad også, at Google, og andre søgemaskiner, pludselig kan ændre i deres algoritmer og retningslinjer.

Derfor er man nød til at følge med i udviklingen, hvis man vil til tops i søgeresultaterne. SEO er derfor ikke noget du laver én gang, for så at hoppe videre til det næste projekt. For at fastholde og forbedre din synlighed i søgeresultaterne, skal du løbende arbejde på at forbedre dine placeringer.

LAD MIG LAVE SEO FOR DIN VIRKSOMHED

Når jeg arbejder med søgemaskineoptimering, holder jeg mig til nogle faste faser, som tilpasses din virksomhed. Det er altid de samme emner der går igen, den konkrete problemstilling er dog sjældent ens.

I opstartsfasen lærer jeg din virksomhed at kende, gør din hjemmeside SEO-klar og udarbejder en køreplan. Første step indeholder:

  • SEO analyse
  • Opsætning af din hjemmeside
  • Strategi

Når der er styr på dette, vil jeg eksekvere på strategien og løbende holde øje med udviklingen. Dette er et step der vil gentage sig selv løbende, og indeholder bl.a.:

  • Optimering af indhold
  • Udarbejdelse af indhold
  • Linkbuilding
  • Teknisk SEO
  • Rapportering til dig

HVORFOR LIGE MIG, TIL AT LAVE SEO?

Først og fremmest, skal du vælge mig, fordi jeg holder mig løbende opdateret på forbrugeradfærd og søgemaskiner, så du altid får det optimale ud af din søgemaskineoptimering.

Desuden får du en fast partner, der i samarbejde med dig, vil sikre at dine mål og drømme bliver opfyldt.

Samarbejdet er hjørnestenen, da SEO er en langsigtet strategi, der løbende vil kræve input fra dig.

Målet, for mig, er at skaffe dig flere kunder. Derfor har jeg f.eks. ikke flere kunder, der kæmper om de samme placeringer i søgemaskinerne.

DANIEL KROGH ANDERSEN

Telefon +45 30 72 47 92
E-mail daniel@kroghkommunikation.dk

LAD MIG TAGE ET KIG PÅ DIN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE

Jeg kontakter dig med en gennemgang af din nuværende digitale tilstedeværelse samt en vurdering af dit fremtidige potentiale.