OM KROGH KOMMUNIKATION

SE HVEM DER GEMMER SIG BAG FIRMANAVNET

MANDEN BAG KROGH KOMMUNIKATION

Jeg hedder Daniel Krogh Andersen og jeg er bidt af at skabe resultater online der også kan måles offline. Min succes måles ganske enkelt ved, at mine kunders ordrebøger bliver fyldt op.

Jeg nærmer mig slutningen af 20’erne, bor lidt udenfor Fjerritslev og er et inkarneret naturmenneske!

I Krogh Kommunikation er der ikke andre end mig, Daniel. Det bliver derfor mig du kommer til at snakke med og det bliver mig der kommer til at løse dine opgaver.

Er det sådan en samarbejdspartner, du kunne tænke dig? Så hiv gerne fat i mig og vi tager en snak om, hvordan vi sammen kan videreudvikle din virksomhed.

VIDEN OG CERTIFICERINGER

Det er vigtigt for mig at følge med i hvad der foregår i den digitale verden, så jeg løbende kan videreudvikle mine samarbejdspartneres digitale tilstedeværelse.

Derfor følger jeg med i diverse blogs, tager til tider et kursus og holder mine certificeringer opdateret.

SE MINE CERTIFICERINGER

GODE LØSNINGER TIL GODE PRISER

Jeg tager altid udgangspunkt i en virksomheds strategi, når jeg eksekverer mine digitale løsninger.

Det er ganske enkelt afgørende for din bundlinje, at din virksomheds overordnede strategi og min digitale markedsføringsstrategi matcher – da dette sikrer den røde tråd i din virksomheds kommunikation.

Når det rette match er fundet, vil vi opleve stigende tal hele vejen rundt. Din hjemmeside vil få flere besøgende, flere kunder vil kontakte dig og din omsætning vil vokse.

Tillid er alt afgørende – du får at vide hvad jeg arbejder med og hvilke resultater der bliver skabt for dig.

Jeg arbejder selvfølgelig ikke gratis, men holder mig under gennemsnittet i branchen. Dette kan lade sig gøre, da det kun er mig i firmaet og fordi priserne generelt er skruet voldsomt op.

Derfor er det en god idé, at lade mig være din digitale samarbejdspartner. Jeg arbejder til en fornuftig pris, på det strategiske niveau, og eksekverer knivskabt.

DANIEL KROGH ANDERSEN

Telefon +45 30 72 47 92
E-mail daniel@kroghkommunikation.dk

LAD MIG TAGE ET KIG PÅ DIN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE

Jeg kontakter dig med en gennemgang af din nuværende digitale tilstedeværelse samt en vurdering af dit fremtidige potentiale.