WordPress Hjemmeside

FÅ EN HJEMMESIDE DER GIVER KUNDER

En hjemmeside der giver plus på bundlinjen

Hvis du gerne vil have en effektiv hjemmeside, men sidder med et begrænset budget – så er du endt rette sted. Jeg leverer altid WordPress hjemmesider med et mål om at konvertere dine besøgende til kunder. Og så er prisen desuden sat, så selv nystartede erhvervsdrivende kan være med.

Jeg arbejder bl.a. udfra skabeloner, som jeg selv har lavet. Du kan se et eksempel på en medium-skabelon her, hvor jeg har indsat mit eget firmas informationer.

Når jeg laver en ny hjemmeside til dig, vil der altid være implementeret Google Analytics og Google Search Console, så dataen om dine besøgende opsamles. Denne indsamling sikrer at din hjemmeside kan videreudvikles med udgangspunkt i viden fremfor i gætterier.

Priserne du finder på denne side er vejledende. Enhver virksomhed er unik, hvilket gør, at det endeligt produkt og den endelige pris også vil være unik. Priserne er angivet eksklusiv moms.

DANIEL KROGH ANDERSEN

Telefon +45 30 72 47 92
E-mail daniel@kroghkommunikation.dk

WordPress hjemmeside priser

Det med stort

Hos mig finder du ikke skjulte betingelser skrevet med småt. Alt skrives med stort – vi skal trods alt kunne se hinanden i øjnene, når din hjemmeside er lanceret. Det er ganske enkelt altafgørende at du har 100% ejerskab over din hjemmeside, da det er den eneste online kanal du kan have fuldstændig kontrol over – du skal huske på, at f.eks. din Facebook-side i sidste ende ejes af Facebook.

Du ejer din hjemmeside

I og med at WordPress er Open Souce, bestemmer du selv hvem der skal arbejde med din hjemmeside. Du kan med andre ord finde en anden WordPress-udvikler, hvis du ikke er tilfreds med mig. Det er dog ikke min plan at dette bliver nødvendigt.

Ingen binding

Jeg arbejder ikke med bindingsperioder på mine ydelser. Min holdning på dette punkt er, at bindingsperioder er for firmaer, der ikke kan levere gode løsninger. Når jeg laver hjemmesider er der derfor heller ingen årlige udgifter eller abonnement tilknyttet.

Jeg tilbyder dog en WordPress Service aftale, hvor jeg bl.a. sørger for at din WordPress hjemmeside er opdateret og sikrer at der bliver taget backup.

OBS: Vær dog opmærksom på at der vil være løbende udgifter til bl.a. webhotel og domæne.

Fremtidssikret hjemmeside

Når jeg udvikler din nye hjemmeside, sikrer jeg at det bagvedliggende er sat korrekt op og klar til videre udvikling. Skulle du senere ønske at tilføje en blog, webshop-funktionalitet, arbejde med søgemaskineoptimering eller noget helt fjerde, så er det muligt uden større udfordringer.

Intuitiv

Det bliver først og fremmest nemt for dine besøgende at navigere rundt på din nye hjemmeside. En uoverskuelig hjemmeside får hurtigt dine besøgende til at hoppe videre – og det går ikke, vi skal nemlig have gjort de besøgende til kunder.

Derfor skal din hjemmeside også fremstå professionelt, så dine potentielle kunder får det bedst muligt indtryk af din virksomhed.

Responsiv

En responsiv hjemmeside er vigtig af primært to grunde: for det første nedprioriterer Google hjemmesider der ikke er responsive, for det andet bruger over 50 % af dine besøgende deres mobil, når det besøger din hjemmeside.

Derfor udvikles din hjemmeside efter ‘Mobile First’ tilgangen og får selvfølgelig et responsivt design, så den automatisk tilpasser sig computere, tablets og telefoner.

Nem administration

Ved hjælp af en såkaldt visuel editor, kan du nemt og hurtigt redigere i din hjemmeside. Du vil bl.a. kunne ændre i tekst og billeder undn at skulle ned i koden.

Brugen af den visuelle editor får du selvfølgelig oplæring i.

Din virksomheds vindue udadtil

Hvis dine potentielle kunder er i tvivl om de skal vælge dig som leverandør – så søger de højst sandsynlig din hjemmeside frem i Google. Det er derfor vigtigt at hjemmesiden sender de rette signaler, der reflekterer din virksomhed.

Førstehåndsindtryk

Din hjemmeside skal kunne mange ting – en er disse ting er at sikre dine begsøgende et godt førstehåndsindtryk. Du skal derfor fremstå professionel, troværdig og kompetent på din hjemmeside, ellers vælger dine potentielle kunder en af dine konkurrenter

Dine ønsker i fokus

Uanset hvilket signal du ønsker at sende til dine besøgende, så finder vi frem til dette i fællesskab. En hjemmeside udviklet i WordPress er netop ikke låst til en fast funktion eller design – du kan mere eller mindre få det som du vil. Skal du bruge flere sprog, vise sociale medier, afspille video eller noget fjerde, så er muligheden tilstedet.

Konverteringer som mål

Når jeg udvikler hjemmesider har jeg altid et klart mål: der skal konverteringer i hus – og de skal skabe positivt udslag på din bundlinje. Dine besøgende skal blive til kunder med baggrund i en god brugeroplevelse på din hjemmeside.

Derfor implementerer jeg lidt forskellige ting på din hjemmeside, så vi ved hvad dine besøgende foretager sig.

Google Analytics

Google Analytics er ganske enkelt uundværligt for en seriøs erhvervsdrivende. Med Analytics implementeret på din hjemmeside får du indblik i hvad der foregår på din side. Dataen vi får her gør det muligt at optimere og tage gode beslutninger.

Google Search Console

For at få direkte indblik i din effektivitet på Google skal Google Search Console opsættes. Her kan der indsendes sitemap, identificeres fejl og meget andet. Meget vigtigt hvis du vil arbejde med søgemaskineoptimering.

Google My Business

Søger dine potentielle kunder efter dit brand eller din branche, så skulle din Google My Business konto gerne dukke op. Ligesom din hjemmeside er det en vigtig del af din professionelle fremtoning, da det faktisk er muligt at kontakte dig direkte gennem din Google My Business konto, uden at dine potentielle kunder behøver besøge din hjemmeside.

LAD MIG TAGE ET KIG PÅ DIN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE

Jeg kontakter dig med en gennemgang af din nuværende digitale tilstedeværelse samt en vurdering af dit fremtidige potentiale.